Tapwagen

Sinds kort kan u bij ons terecht voor uw feestjes of evenementen.  Een mobiele tapwagen helpt u bij het bedienen van frisse drank aan uw gasten.  In 10 minuten is de wagen gebruiksklaar en heeft u 4 tapkranen, koeling, bar en 2 spoelbakken (waarvan 1 voorzien voor warm water) ter beschikking.

Water is makkelijk aan te sluiten met Gardena aansluiting.  Een boiler is voorzien om warm water aan te maken.  Ook de afvoer is voorzien.  

In de koelcel kan u vaten en/of frisdranken, wijn, ... kwijt. 

In de tapwagen is er ook nog een 2-deurskoelkast voorzien, extra koelruimte in de tapwagen onder de bar! 

Met meer dan 12 meter bar heeft u ruimte genoeg om u gasten te bedienen.  Ook verlichting is voorzien in de tapwagen, dit door middel van spotjes.  Enkel het stopcontact aan sluiten! 

Uitdraaiende pootjes op iedere hoek zorgen ervoor dat de tapwagen perfect in balans staat en niet kan bewegen eens vastgezet.

Met magneetstrips kan u reclame maken voor uw bedrijf, merk of bier.  Deze kunnen aangebracht worden op de luifels als de wagen dicht is en onder de bar als de tapwagen open staat.  Zodat u op uw evenement, receptie of feest uw merk, bedrijf, bier of ... , extra in de verf kan zetten.

Afmetingen:

GESLOTEN

L: 5meter (7m20 met dissel) B: 2m50

OPEN

L: 6m60 (8m80 met dissel)  B: 6m20

Prijzen

Verhuur mobiele tapwagen

- Per dag € 300

- Per weekend € 600 (vrijdag tot maandag)

- Per week € 1000 (maandag tot maandag)


Km vergoeding: € 0,65/ km(start Middelkerke) + Omnium verzekering € 30/verhuring

alle prijzen zijn excl. btw

Copyright © 2011, www.Tap-Mobiel.be. All Rights Reserved.